Białego S2 widziałem jesienią w salonie i był śliczny - potem zobaczyłem go na dworze i wygladał jak taksówka. Nie wiem czemu takie odmienne wrażenia miałem, ale to fakt.
A teraz czas na minusy:
1. brak wycieraczki z tyłu
2. brak jakichkolwiek schowków w bagażniku, nie mam nawet tych zamykanych ścianek po bokach - można to dokupić ?
3. jednak słychać opływające powietrze - fakt że 2 x ciszej niż w O2 ale...
JOY, p[ikna furka nawet na kolpakach. Jakos nierazi mnie ich brak. Niby wersja "kryzys" :P ale wyposazenie mysle w zupelnosci wystarczy. Szkoda tylko, ze niedalo ksenonow
Piekny kolor. Siedzialem superbie i zrobil na mnie potezne wrazenie. Juz jak usiadlem za kierownica mi sie spodobalo. Nawet z przodu jest cala masa miejsca No i pozycja mi jakos podpasowala.
Jeszcze raz gratki. I oby bylo OK jak na tablicy rej. :twisted:
Zrobiłem już (!) 300 km więc mogę powiedzieć ( z radością ) Panowie (i Panie) jeżeli zastanaiwacie się nad zmianą O2 na S2, a kochacie samochody i nimi jeździć - zróbcie to naprawdę warto - jestem zachwycony.
A teraz jak na rozdaniu Oskarów:
Chciałbym gorąco podziękować wszystkim bez których auto nie byłoby takie jakie jest, a więc Wam za odrzucenie wynalazków typu Laguna3, gościowi który skasował moje O2 a przedewszystkim Panu Romanowi ze Skody Lellek w Kędzierzynie-Koźlu, dzięki któremu dostałem 1.8 a nie 1.4 i to w pierwotnie wymarzonym kolorze. Dziękuję.
A mnie nie widzi sie srebrny, jak do tej pory srebrne auta mi sie podobaly, to tu tyl z tymi chromami IMO wyglada strasznie. W bialym, czerwonym, czy czarnym jeszcze jakos to ujdzie.
szkoda że nie dałeś się namówić na jasne wnętrze - zajebiście wygląda
Nie ja zadcydowałem, a los bo, to był jedyny samochód z 2008r z tym silnikiem i w tej wersji wyposaż. Ale raczej nie zdecydowałbym sie na jasny dół bo pasażerowie nie chcą się w kapcie do auta ubierać :P
szkoda że nie dałeś się namówić na jasne wnętrze - zajebiście wygląda
Nie ja zadcydowałem, a los bo, to był jedyny samochód z 2008r z tym silnikiem i w tej wersji wyposaż. Ale raczej nie zdecydowałbym sie na jasny dół bo pasażerowie nie chcą się w kapcie do auta ubierać :P
nie ma potrzeby, podłoga jest czarna i kapcie można zostawić w domu
skórę wystarczy raz na 2 tyg objechać odpowiednim środkiem do czyszczenia i jest OK.
wrzucę fotki w wolnej chwili
To jeszcze raz dzięki i jeszcze raz napiszę to podstawowa wersja więc nie mam ksenonków, tempomatu, skóry ani komóry, ani navi... No navi już mam - mante
Ale za 74700 zł mam: auto klasy sredniej (co niektórzy porównują nawet do segmentu E) z silnikiem 1.8 turbo (160 KM i skrzynię 6 biegów) i ESP, duzy rozstaw osi i niezależne zawieszenie, fajne radyjko ze zmieniarką na 6 CD i kartę SD, oraz trochę poduszek i kurtyny. A to wszystko co mi się wymarzyło. Powiem Wam jeszcze że dokładnie pół roku temu byłem w Skodzie po raz pierwszy i chciałem kupić O1 1.8 150 KM. Kupiłem O2 160 KM, potem BUM! i masa nerwów, no ale finalnie... Nie ma tego złgo co by na dobre nie wyszło.
Komentarz